>
  
  
  
Εκτύπωση
12.01.17

Το ΤΑ.Π.Ι.Τ. εντάχθηκε στο Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. την 01/01/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 75 και 90 του νόμου 4387/2016
(ΦΕΚ 85/τ.Α'/12-05-2016).

Παρακαλούμε μεταβείτε στην ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.eteaep.gov.gr για την ενημέρωσή σας.

Απο 01/01/2017 η εξυπηρέτηση των πολιτών των τέως Ταμείων-Τομέων-Κλάδων και Λογαριασμών Πρόνοιας που εντάσσονται στο ΕΤΕΑΕΠ θα γίνεται προσωρινά από τις υπάρχουσες υπηρεσίες (δηλαδή, οι ασφαλισμένοι του τέως ΤΠΔΥ θα πρέπει να απευθύνονται στο τέως ΤΠΔΥ, του ΤΑΠΙΤ στο ΤΑΠΙΤ, του ΕΤΑΑ στο ΕΤΑΑ, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΤΑΥΤΕΚΩ στο ΤΑΥΤΕΚΩ) κατά τις ώρες υποδοχής που είχαν θεσπιστεί από αυτές και στις αντίστοιχες διευθύνσεις.

Νέα φόρμα επικοινωνίας  www.eteaep.gov.gr/web/form

 

Επετειακό ευχετήριο μήνυμα

Οι επέτειοι αποτελούν αφορμή για την αναζήτηση μέσα από την ιστορική μνήμη γεγονότων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός λαού, μιας κοινωνίας, ενός έθνους.

Παρότι συνηθίζουμε να γιορτάζουμε, ως έθνος, την αρχή κάποιου πολέμου, μιας επανάστασης, και όχι το νικηφόρο τέλος του, η μνήμη μας αναζητά τις αιτίες αυτού του συμβάντος και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις συλλογικές συμπεριφορές μας σ' αυτό το γεγονός.

Η 28η Οκτωβρίου 1940, μέσα από την ηρωική και ομόψυχη δράση του λαού μας, πέτυχε, παρά το δικτατορικό κυβερνητικό καθεστώς, να καθηλώσει και να νικήσει μια υπερτερούσα, υλικά και αριθμητικά, Φασιστική Ιταλία και να αποδείξει τα αστείρευτα αποθέματα που δημιουργούν η πίστη στο δίκαιο του αγώνα, η προσήλωση στο σκοπό και η αποδοχή του διπλανού μας συμπολεμιστή, ως θεμέλιου για την επιτυχία της προσπάθειάς μας.

Ο στίχος του Σικελιανού στην κηδεία του Παλαμά, στην κατεχόμενη από τα Γερμανικά Ναζιστικά Στρατεύματα, Αθήνα «μεθύστε με το αθάνατο κρασί του ΄21» μπορεί να αποτελέσει οδηγό αλλά και προειδοποίηση για την άρνηση μας όταν διακυβεύονται σημαντικά πράγματα στην κοινωνία μας και στην χώρα μας για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε «αφέντες» στο σπίτι μας.

Ας πιστέψουμε, κι ας πραγματοποιήσουμε ένα καινούργιο θαύμα στη δύσκολη και μίζερη εποχή μας, φωνάζοντας ένα «ΟΧΙ» στο αδύνατο και ανέφικτο της προσπάθειάς μας για την επιτυχία μιας καλύτερης κοινωνίας στη χερσόνησο του Αίμου, ως χώρα της Ευρώπης και σταυροδρόμι – πέρασμα ανθρώπων και πολιτισμών.

Ο Πρόεδρος του ΤΑ.Π.Ι.Τ.

Βασίλειος Πρωτοπαπάς